Σελίδες

Boutique Club Athens

BOUTIQUE Athens club
To Boutique club, είναι αναμφίβολα, ένα από τα μεγαλύτερα club της Αθήνας. Στέκεται επιβλητικά, εκεί που χτυπάει καλύτερα ο παλμός της νυχτερινής διασκέδασης, στην Ιερά Οδό, στο Γκάζι. Έχει κάνει την διαφορά τα αθηναϊκά μας βράδια, αφού είναι δομημένο σε άρτιες προδιαγραφές μαγαζιών του εξωτερικού, με τα μοναδικά events που έλκουν τα βλέμματα όλης της πόλης. Ανανεωμένο και πλήρως ανακαινισμένο, το Spell club, έρχεται να ξεσηκώσει όλη την πόλη, η οποία όπως φαίνεται το επιλέγει φανατικά για να απογειώσει την διασκέδαση της, καθιστώντας το κατάμεστο.

Ο χώρος του Boutique Athens club, και η δομική του σύσταση είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Η διακόσμηση και ο φωτισμός του, είναι ικανά να εντυπωσιάσουν όλους τους θαμώνες, αφού είναι δομημένα με μοντέρνα στοιχεία και υπερσύγχρονη τεχνολογία, πληρώντας έτσι τις προδιαγραφές να στεγάσει άκρως φαντασμαγορικά shows, όπως άλλωστε και κάνει. Διαθέτει έναν εξαιρετικό VIP χώρο, αλλά και ένα υπέροχο εστιατόριο με ένα μενού από τους top executive chef της Αθήνας. Στο Spell club, υπάρχει πλήθος από stands και αναπαυτικούς καναπέδες, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στον καθένα να διασκεδάσει με όποιον τρόπο εκείνος επιθυμεί.


Το Boutique club Μέτς, διαθέτει υπερσύχρονο ηχητικό εξοπλισμό, καιφώτα που κινούνται ανάλογα με τα vibes της εκάστοτε μουσικής, συνοδεύοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τα υπέροχα projects και events που επιλέγουν οι ιθύνοντες για να πλαισιώσουν το πρόγραμμα του. Έχοντας στο ενεργητικό του, τους κορυφαίους dj’s της πόλης, τα θεματικά πάρτι του, δίνουν μια άλλη χροιά στα βράδια μας, και πηγαίνουν την διασκέδαση μας ένα βήμα παραπέρα. Το boutique club καλλιμάρμαρο, έχει στεγάσει εξαιρετικά events, όπως το μοναδικό Massive story, με τους λάτρεις της edm-house μουσικής, να απογειώνουν την διασκέδαση τους, και να καθιστούν το μαγαζί κατάμεστο. Οι μουσικοί leaders tou project ήταν οι διεθνώς αναγνωρισμένοι μουσικοί παραγωγοί, Sick Individuals, που προκάλεσαν πανικό στην Ιερά Οδό. Το Boutique club, μετά το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου, θα επιστρέψει στα νυχτερινά αθηναϊκά δεδομένα, για να δημιουργήσει μέσω των μοναδικών special surprises, και events του, τον μονόδρομο της διασκέδασης, και αυτός θα δείχνει για ακόμα μια φορά, την αδρητού, στο Μέτς Καλλιμάρμαρο

Boutique Club Athens
Αρδητού & Μάρκου Μουσουρου 1, Καλλιμάρμαρο (Μέτς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου