Σελίδες

Hotel Ermou

HOTEL Ermou


 
Το νεοσύστατο Hotel Ermou, άρτια δομημένο με ένα λονδρέζικο άψογο στυλ, σε συνδυασμό με την μεγαλύτερη σταρ της Ελλάδας, Άννα Βίσση, μονοπώλησε το ενδιαφέρον της αθηναικής νύχτας αυτή την σεζόν. Το συγκεκριμένο μαγαζί, που όπως υποδηλώνει και ο τιτλος του βρίσκεται στην Ερμού, και μέχρι πρότινος λεγόταν Interni, ανανεώθηκε πλήρως, και μετατράπηκε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, σε μία από τις καλύτερες μουσικές σκηνές της πόλης. Ποια θα μπορούσε λοιπόν, να υποστηρίξει ορθότερα έναν τέτοιο χώρο, που κινείται σε προδιαγραφές εξωτερικού από την νούμερο ένα showwoman, Άννα Βίσση.


Η έναρξη των εμφανίσεων της, έγινε την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, και αυτό που επακολούθησε ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Το μαγαζί για κάθε Παρασκευή και Σάββατο ήταν κατάμεστο, και όλη η Αθήνα μιλούσε πια, για ένα νέο είδος διασκέδασης που είχε έρθει στην πόλη. Δημιουργείται λοιπόν στο κέντρο της Αθήνας, η απόλυτη μουσική σκηνή, για να υποδεχτεί φυσικά την, όπως την ονομάζουν οι φαν της, ‘Απόλυτη Ελληνίδα σταρ’.
Το Hotel Ermou, είναι ένας ιδιαίτερος, με εξαιρετικό design, χώρος, σχεδιαστικό δημιούργημα του Γιώργου Παντελούκα, με έντονες επιρροές από το λονδρέζικο στυλ. Όταν αναφερόμαστε σε μια τέτοια ερμηνεύτρια, showwoman, και performer, τα λόγια πάντα θα υστερούν σε σχέση με την ζωντανή εικόνα. 4 δεκαετίες απίστευτης επιτυχίας, άπειρα πλατινένια και χρυσά άλμπουμ, αναρίθμητα τραγούδια που βρέθηκαν στην απόλυτη κορυφή, και απέκτησαν διαχρονική αξία, και πάνω από όλα, ένα φανατικό κοινό, που την ακολουθεί συνεχώς, και αυξάνεται όσο περνούν τα χρόνια, είναι ελάχιστα λόγια για αυτή την μεγάλη σταρ. Η Άννα Βίσση, χαρακτηρίζεται από καινοτομία, τόλμη και ρίσκο, καθώς ποτέ δεν επαναπάυεται στα ήδη κεκτημένα της, αλλά συνέχεια ψάχνεται, προσαρμόζεται, και πλάθει νέα δεδομένα, που γίνονται must στην νυχτερινή διασκέδαση.


Οι εμφανίσεις της Άννας Βίσση, στο Hotel Ermou είναι σίγουρο πως άφησαν εποχή, καθώς η ίδια μαζί με μία μπάντα 11 μουσικών και σολίστ, γίνεται η οικοδέσποινα ενός ανατρεπτικού προγράμματος, και δημιουργεί νέα πρωτοποριακά δεδομένα που σίγουρα θα απογειώσουν κάθε προσδοκία. Άλλωστε, η απόλυτη διαφορά στην αθηναϊκή νύχτα, μπορεί να γίνει μόνο από ανατρεπτικούς ανθρώπους, με προσωπικό ύφος και άποψη. Και αν η Άννα Βίσση, δεν είναι ένας από αυτούς, τότε ποιος είναι;

Hotel Ermou
Ερμού 152, Κεραμεικός, Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου