Σελίδες

Box Athens Club (2017-2018)

BOX ATHENS CLUB (2017-2018)To BOX Athens είναι από εκείνες τις νυχτερινές σκηνές που άλλαξε μια για πάντα τα δεδομένα της διασκέδασης στην πρωτεύουσα. Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στα δρώμενα, πριν τρία χρόνια, φάνηκε πως πρόκειται για κάτι καινοτόμο ικανό να μονοπωλήσει τα βράδια μας και να χαράξει τον απόλυτο μονόδρομο της ψυχαγωγίας στην πόλη, έναν δρόμο που έδειχνε με φωτεινά γράμματα την Πειραιώς 131 στο Γκάζι. Ο Κεραμικός είναι αναμφίβολα το χειμερινό νησάκι της Αθήνας αφού συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα πάνω του με το κοινό της πρωτεύουσας να τον χρίζει ως το σπουδαιότερο hotspot, έτσι και το BOX αποτέλεσε τον απόλυτο πόλο έλξης της περιοχής.

Η μοναδική δομική του σύσταση, με τους αναπαυτικούς καναπέδες, πλήθος stands και δύο μεγάλες μπάρες, έδωσε την δυνατότητα στο αθηναικό κοινό να διασκεδάσει με όποιον τρόπο εκείνο επιθυμεί, αφού αναφερόμαστε σε εκείνο το μαγαζί που σύστησε στα νυχτερινά δεδομένα την νούμερο ένα τάση διασκέδασης της πόλης, το πολύ αγαπημένο μας live clubbing. Το BOX Athens melisses, ένωσε με τον πιο άρτιο τρόπο το vivid στοιχείο του live performance με την αστείρευτη ενέργεια ενός non stop party που προσφέρουν τα μεγαλύτερα club. Οι τελευταίας τεχνολογίας ηχητικοί του εξοπλισμοί που προσδίδουν κρυστάλλινο ήχο σε όλες τις γωνίες του μαγαζιού, σε συνδυασμό με τους ιδιαίτερους φωτισμούς που εναλλάσσονται ανάλογα με την ροή του προγράμματος, του έδωσαν εκείνο το ανατρεπτικό στοιχείο που έλειπε από τον χάρτη των νυχτερινών μαγαζιών.


Φυσικά, αυτό που έχρισε το BOX Μέλισσες γκάζι τόσο ψηλά στις προτιμήσεις κάθε γνήσιου λάτρη της διασκέδασης, ήταν τα μοναδικά live performances από το top band της χώρας, Melisses όπου αποτέλεσαν μόνιμους άξιους πρωταγωνιστές της φαντασμαγορικής σκηνής του. Οι Μelisses συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο urban pop στοιχεία, αλλά και κέφι άνευ όρων, προκαλώντας τον απόλυτο πανικό και στολίζοντας τις νύχτες μας με το κατάλληλο ύφος. Κανείς δεν επισκέφτηκε το BOX μόνο μια φορά, μιλώντας πια με τον όρο θαμώνες αντί για πελάτες του συγκεκριμένου χώρου. Και αυτή την σεζόν οι Melisses θα πρωταγωνιστήσουν στο stage του, έχοντας στο πλευρό τους την εκρηκτική Τάμτα η οποία θα ταιριάξει απόλυτα στο BOX με τα live της, να αποτελούν ένα μοναδικό οπτικοακουστικό θέαμα που σαγηνεύει κάθε αίσθηση.


BOX Athens club
Πειραιώς 130, Γκάζι, Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου