Σελίδες

Block 146

BLOCK 146To Block kolonaki, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους χώρους για όποιον αναζητά την απόλυτη alla day εμπειρία διασκέδασης. Είναι εκείνο το μαγαζί που μπορεί να συνδυάσει με τον πιο άρτιο τρόπο, την πιο όμορφη πρωινή απόλαυση, με εξαιρετικής ποιότητας καφέ, και ένα πολύ καλά ενημερωμένο brunch, όπως φυσικά και ένα lunch menu όσο περνάει η ώρα, που θα ζήλευαν τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης. Οι νυχτερινές μας αποδράσεις ανήκουν ξανά στο Block αφού επιλέγει τα top parties της πόλης, σε συνδυασμό με live performances από τους σπουδαιότερους εκπροσώπους της εγχώριας μουσικής σκηνής. Από την πρώτη στιγμή που μας συστήθηκε στόλιζε με τον πιο όμορφο τρόπο τα Βόρεια Προάστια, αφού στεκόταν επιβλητικά στο κέντρο αυτών, την Νέα Ερυθραία. Από την έναρξη της σεζόν 2017-2018 το Block 146 μετακομίζει στην καρδιά της πρωτεύουσας, στην πλατεία του Κολωνακίου στην θέση του Rock n Roll.

Από την νέα χρονιά λοιπόν το Κολωνάκι θα αποκτήσει μια προσθήκη που θα το χρίσει ακόμα πιο ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου, αφού το Block 146 σε όλα τα χρόνια της λειτουργίας του έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό. Είναι ένα μαγαζί που διακρίνεται για το μοναδικό design του, την ιδιαίτερη τεχνοτροπία του που κινείται σε industrial και urban στοιχεία, με το ίδιο να κινείται στις καλύτερες προδιαγραφές μαγαζιών του εξωτερικού. Όπως αναφέρθηκε, η διασκέδαση στο Block ξεκινάει από τις πρωινές ώρες, αφού οι καλύτερες ποικιλίες καφέ, δροσιστικών χυμών, smoothies, αλλά και ένα menu ικανό να απογειώσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Το Block 146, δίνει αναμφίβολα την καλύτερη all day εμπειρία διασκέδασης, καλύπτοντας όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις, και επενδύοντας φυσικά πολλά και στην νυχτερινή ψυχαγωγία. Τα Top parties της νυχτερινής Αθήνας, οι καλύτεροι dj's και μοναδικά live από τους καλύτερους καλλιτέχνες των μουσικών δεδομένων της χώρας, συνθέτουν το πιο όμορφο σκηνικό, που θα μονοπωλήσει για ακόμα μια χρονιά, από λίγο πιο κεντρική τοποθεσία, το ενδιαφέρον όλου του αθηναικού κοινού, με το Block 146 να είναι άξια για ακόμα μια σεζόν, ένα από τα σπουδαιότερα all day hotspot της πόλης.


Block 146
Φιλικής Εταιρίας 4, Κολωνάκι, Αθήνα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου