Σελίδες

Κέντρο Αθηνών (2016-2017)

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ (2016-2017)Tο Κέντρο Αθηνών, είναι ομολογουμένως ένας υπερσύγχρονος χώρος, χωρητικότητας 2500 ατόμων, όπου ανανεώνεται συνεχώς καθώς ακολουθεί τις τάσεις που επιτάσσει η εποχή. Εδρεύει στην πολυσύχναστη και πολύ αγαπητή περιοχή του Κεραμικού, που αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για την νυχτερινή Αθήνα. Εκτός από τα εξαιρετικά σχήματα που φιλοξενεί κατά καιρούς και μονοπωλούν μουσικά με τις live εμφανίσεις τους το ενδιαφέρον της πόλης, έχει φιλοξενήσει στο stage του, μοναδικά events και εκδηλώσεις, καθώς πληροί όλες τις προδιαγραφές για να τα υλοποιήσει. Σταθερός του leader τα τελευταία χρόνια, ήταν ο μοναδικός Νίκος Βέρτης, ο οποίος έθεσε τα δικά του δεδομένα στην νυχτερινή Αθήνα. Για αυτή την σεζόν, επιστρατεύονται στην πρώτη γραμμή δύο σπουδαίοι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού στερεώματος, σε ένα πλήρως ανατρεπτικό σχήμα, γεμάτο εκπλήξεις. Ο λόγος φυσικά, για μία από τις πιο πολυσυζητημένες και πολυαναμενόμενες συνεργασίες της σεζόν 2016-2017, αυτή του Σάκη Ρουβά και της Πάολα.


Τα μουσικά ηνία λοιπόν του Κέντρου Αθηνών, για την σεζόν 2016-2017, θα πάρει ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, Σάκης Ρουβάς, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα προκαλέσει τον απόλυτο χαμό στο Κέντρο Αθηνών, με τα εξαιρετικά live performances που θα πραγματοποιήσει για ακόμα μια φορά. Μετά την ολοκλήρωση των πολύ επιτυχημένων εμφανίσεων του στο Ακρωτήρι - Estate, έρχεται στην Πειραιώς, για να χαράξει τον απόλυτο μονόδρομο της διασκέδασης, με το φαντασμαγορικό πρόγραμμα που θα υλοποιήσει. Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στα δρώμενα, φάνηκε πως διέθετε όλα τα εφόδια για να γίνει ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές και performer που γνώρισε ποτέ η χώρα μας. Το απίστευτο γκελ που έχει με τον κόσμο, ο ποίος τον αγαπάει και οτν αποθεώνει σε όλα τα χρόνια της πορείας του συνεχώς, η αστείρευτη ενέργεια του πάνω στην σκηνή καθώς και το απαράμιλλο πάθος του για να φτάσει το κέφι στο κόκκινο, αποτελούν τα βασικά στοιχεία, που τον έθεσαν τόσο ψηλά στις προτιμήσεις όλων. Μαζί του θα βρίσκεται μία από τις κορυφαίες λαικές φωνές της Ελλάδας, και αυτή δεν είναι άλλη από την εκρηκτική Πάολα. Η ίδια,
έχει μείνει πιστή στο λαϊκό ύφος που την ανέδειξε, και είναι από τις τραγουδίστριες που προάγουν την γνήσια αυθεντική διασκέδαση, μέσω των αναρίθμητων επιτυχιών της. Έχει ηγηθεί των μεγαλύτερων σκηνών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, και έχει συνεργαστεί με τους σπουδαιότερους εκπροσώπους της εγχώριας μουσικής σκηνής. Έτσι, έχοντας πολύ μεγάλη εμπειρία στα νυχτερινά δεδομένα, έρχεται στην σκηνή του Κέντρου Αθηνών, για να μαγνητίσει για ακόμα μια φορά όλα τα βλέμματα.

Μαζί τους, στην σκηνή, πλαισιώνει και η εκρηκτική Τάμτα, που θα δώσει περισσότερο διασκεδαστικό υφος τις βραδιές αυτού του χειμώνα.

Το Κέντρο Αθηνών, είναι αναμφίβολα ένας από τους ναούς της διασκέδασης αφού επιλέγει πάντα τα καλύτερα και πιο ανατρεπτικά σχήματα για να πλαισιώσουν δυναμικά, το μουσικό του πρόγραμμα. Έτσι, την σεζόν 2016-2017, τοποθετεί στην πρώτη γραμμή, τον Σάκη Ρουβά και την Πάολα, με απόλυτο στόχο, να θέσει την πυξίδα της διασκέδασης να δείχνει μόνο την Πειραιώς 142

Κέντρο Αθηνών
Πειραιώς 142 & Πέτρου Ράλλη, Αθήνα
http://www.kentro-athinon.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου