Σελίδες

Fever (2016-2017)

FEVER (2016-2017)Στην λεωφόρο της Συγγρού, βρίσκεται ένα από τα σπουδαιότερα meetpoints της πόλης, το οποίο έχει φιλοξενήσει στο stage του, τους καλύτερους εκπροσώπους της εγχώριας μουσικής σκηνής. Φυσικά αναφερόμαστε σε ένα από τα καλύτερα μπουζούκια της πόλης, και ο λόγος φυσικά για το Fever. To συγκεκριμένο μαγαζί, έχει διανύσει μία πολύ μεγάλη πορεία στα νυχτερινά δεδομένα, και είναι από τα μαγαζιά που προάγουν την απόλυτη, αυθεντική διασκέδαση, καθώς επίσης έχει χριστεί και ως ένα από τα μεγαλύτερα νυχτερινά στέκια. Στέκεται επιβλητικό στην Λεωφόρο Συγγρού, όντας πολύ ευρύχωρο, αφού φιλοξενεί όλη την Αθήνα, και βρίσκεται αρκετά κοντά στον σταθμό του μετρό Συγγρού-Φιξ, γεγονός που το καθιστά πολύ εύκολα προσβάσιμο. Τα σχήματα που έχει επιλέξει κατά καιρούς να φιλοξενήσει, το έχουν καταστήσει σε κάθε μέρα λειτουργίας του κατάμεστο, φτάνοντας το κέφι στο κόκκινο.

Για αυτή την σεζόν, οικοδεσπότες του Fever, θα είναι ο εξαιρετικός λαϊκός τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος, μαζί με τον πολύ ταλαντούχο ερμηνευτή και τραγουδοποιό Στέλιο Ρόκκο, δίνοντας στα βράδια μας μια ξεχωριστή χροιά.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μας πρωτοσυστήθηκε από το talent show ‘Dream Show’, όπου στέφθηκε και νικητής, και αμέσως έγινε δέκτης πολύ μεγάλης αγάπης από τον κόσμο. Σήμερα, είναι αναμφίβολα,  ένας από τους σπουδαιότερους λαϊκούς ερμηνευτές της χώρας, και έχει αποκτήσει ένα φανατικό κοινό που αυξάνεται συνεχώς και τον ακολουθεί πιστά, και τον αποθεώνει σε κάθε του εμφάνιση, καθιστώντας όποιο μαγαζί ηγείται, κατάμεστο. Ο ίδιος, έχει συνεργαστεί με τα σπουδαιότερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όντας οικοδεσπότης των μεγαλύτερων νυχτερινών σκηνών, και μπουζουκιών, της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Η ηθική του στάση και το χαμηλό προφίλ που διατηρεί σε όλα τα χρόνια της μουσικής του πορείας, τον έχουν χρίσει τόσο ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου, με τα τραγούδια του να γίνονται τεράστιες ραδιοφωνικές επιτυχίες, αλλά και προσωπικά αγαπημένα του κοινού. Αυτή την χειμερινή σεζόν, επιστρέφει στο πολύ αγαπημένο του, Fever, για να χαράξει για άλλη μια φορά, τον απόλυτο μονόδρομο της διασκέδασης.

Μαζί του στο Fever, θα βρίσκεται ένας πολύ σπουδαίος ερμηνευτής και τραγουδοποιός, ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος θα συντελέσει στην δημιουργία ενός από τα καλύτερα σχήματα της σεζόν 2016-2017. Το αισθαντικό μέταλλο της φωνής του, και η σαγηνευτική χροιά του, τον έχουν χρίσει ως έναν από τους κορυφαίους ερμηνευτές της χώρας μας, με τον κόσμο να του δείχνει ιδιαίτερη αγάπη. Έτσι, όπως όλα δείχνουν, έρχεται στο Κέντρο, για να δημιουργήσει ένα από τα πιο δυνατά σχήματα της νυχτερινής Αθήνας, και να  μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλης της πόλης. Άλλωστε, όταν ο Νίκος Οικονομόπουλος, με τα υπέροχα αισθαντικά του τραγούδια που αγγίζουν όλες τις αισθήσεις , βρίσκεται στο τιμόνι του μουσικού του προγράμματος, έχοντας στο πλευρό του, τον μοναδικό Στέλιο Ρόκκο, με την εκρηκτική του ενέργεια πάνω στην σκηνή, δεν μπορεί να γίνει κάτι λιγότερο από χαμός.

Fever
Λαγουμιτζή 25, (Συγγρού-Φίξ) Καλλιθέα, Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου