Σελίδες

4711 (2016-2017)

4711: ΜΑΡΟΥΣΙ (2016-2017)
Για τη σεζόν 2015-2016 το 4711, στο Μαρούσι έγινε ο απόλυτος χαμός, με τον μοναδικό Διονύση Σχοινά, να μεταφέρει την μυκονιάτικη τρέλα του μαγαζιού, σε πιο αστικά πλαίσια, αλλά κρατώντας την αναλλοίωτη. Για έξι συνεχόμενα χρόνια, η συνεργασία του δημοφιλούς μαγαζιού, με τον εξαιρετικό και πολύ αγαπητό τραγουδιστή, συνεχίζεται χωρίς στοπ, και γιατί όχι άλλωτσε, αφού ο κόσμος δείχνει ασύγκριτη αγάπη, επιλέγοντας το φανατικά. Το 4711, είναι ένας χώρος που ενώνει το πολυτελές με το μοντέρνο και σε άρτιο συνδυασμό τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό του, τόσο σε ήχο όσο και φωτισμό ένα είναι σίγουρο. Πως δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να γίνεις μέρος της πιο όμορφης εμπειρίας διασκέδασης.

Ο Διονύσης Σχοινάς είναι άρρηκτα συνυφασμένος με το 4711, αφού κρατάει τα μουσικά ηνία, για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Ο ίδιος, από πολύ μικρή ηλικία, ξεκινάει να τραγουδάει επαγγελματικά, σπουδάζοντας ορθοφωνία, σολφέζ και θεωρία της μουσικής στο Κεντρικό Ωδείο του Κώστα Κλάββα, ενός από τους σημαντικότερους μουσικούς που έχει βγάλει ποτέ η χώρα μας. Συνδυαστικά με τις σπουδές του, έκανε εμφανίσεις σε πολύ σπουδαίες μουσικές σκηνές, και μπουζούκια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, στο πλευρό πολύ μεγάλων εκπροσώπων της εγχώριας μουσικής σκηνής όπως τον Βασίλη Καρρά, τον Αντύπα, τον Λευτέρη Πανταζή και πληθώρα άλλων. Το 1994, κυκλοφορεί τον πρώτο του δίσκο με τίτλο “Πρώτη αγάπη”, σε συνεργασία με τον Φοίβο, με τον οποίο η συνεργασία του συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Τα τελευταία χρόνια, είναι ομόνιμος μουσικός leader του 4711 του Αμαρουσίου για την χειμερινή σεζόν, και του 4711 της Μυκόνου απογειώνοντας και τα καλοκαίρια μας.  Για την ερχόμενη χειμερινή σεζόν, του 2016-2017, ο Διονύσης Σχοινάς, θα κρατήσει ξανά το μουσικό τιμόνι του μαγαζιού, μετατοπίζοντας για ακόμα μια φορά όλα τα βλέμματα στα Βόρεια Προάστια, και έλκοντας όλα τα βλέμματα στο Μαρούσι.
Στο πλευρό του Διονύση Σχοινά, στο 4711 θα βρίσκεται για ακόμα μια φορά, μια σειρά νέων και πολύ ταλαντούχων νέων παιδιών, με τον μαέστρο Κώστας Λάϊνα να συντονίζει με τον καλύτερο τρόπο το μουσικό πρόγραμμα. Μια ομάδα από τους top dj's της πόλης, θα συμπληρώσουν με τον αρτιότερο τρόπο τα βράδια μας, δημιουργώντας τον απόλυτο μονόδρομο της διασκέδασης. Ο Διονύσης Σχοινάς, θα γίνει για ακόμα μια φορά, ένα από τα πιο hot ονόματα στον τομέα της νυχτερινής διασκέδασης στην Αθήνα, πηγαίνοντας τον όρο του live clubbing, ένα βήμα παραπέρα, και κάνοντας το μαγαζί κατάμεστο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

4711 Μαρούσι
Σίνα 7, Μαρούσι, Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου