Σελίδες

OLA Ελληνικά club

OLA Ελληνικά club
Δεν αποτελεί υπερβολή να πούμε πως για κάθε λάτρη της νυχτερινής διασκέδασης, το Οla Eλληνικά, βρίσκεται στην κορυφαία λίστα με τα καλύτερα μαγαζιά που υπάρχουν στην Αθήνα, και όχι μόνο φυσικά, αφού το Οla, έχει επεκταθεί με τεράστια επιτυχία και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.  Όσον αφορά την χειμερινή βερσιόν του, κατάφερε να εδραιωθεί στη συνείδηση του κόσμου, ως ένα από τα από τα πιο in στέκια, και ακολούθησε πιστά το ειδος της διασκέδασης που το ανέδειξε, την καλή ελληνική μουσική, παρ’ότι δεν βρισκόταν στην καρδιά της Αθήνας όπως τα άλλα μαγαζιά. Όσο όμως ο καιρός ανοίγει, το Οla Eλληνικά, φοράει τα καλοκαιρινά του και γίνεται Οla Eλληνικά summer, καθώς κατηφορίζει προς Παραλιακή, και θυμίζει σε κάθε Αθηναίο πως καλοκαίρι χωρίς την κατάλληλη ελληνική μουσική, διαλεγμένη από τους καλύτερους D’ j ‘s, δεν είναι σωστό καλοκαίρι.


Είναι αλήθεια, πως τον χειμώνα που μας πέρασε ιδιαίτερα, το Οla Eλληνικά, τράβηξε μεγάλο κοινό προς τα Νότια Προάστια, ίσως λόγω της γνήσιας ελληνικής μουσικής και διασκέδασης που προσφέρει, καθώς δεν παρέκκλινε ποτέ από αυτό το είδος. Έγινε το νούμερο ένα ελληνάδικο, και αποτέλεσε τον κατάλληλο προορισμό, είτε για το main ποτό κάποιου, είτε για after κέφι μέχρι το πρωί. Για πολλούς θεωρείται ένας από τους ναούς της διασκέδασης, για αυτό και οι πελάτες του, εξελίσσονται στην πλειονότητα τους σε μόνιμους θαμώνες. Καλύπτει τα ελληνικά μουσικά ακούσματα όλων των ηλικιών, καθώς τα θεματικά του πάρτυ είναι αυτά που το έχουν θέσει ως ένα από τα κορυφαία μαγαζιά όλης της Αθήνας.


To Οla Eλληνικά summer, είναι σίγουρα το αγαπημένο ελληνάδικο που προωθεί στο έπακρον την ανεμελιά και το κέφι της απόλυτα καλοκαιρινής διάθεσης και ατμόσφαιρας. Είναι αναμφίβολα το Brand που πρωταγωνιστεί σε κάθε σκέψη για το που να πάμε ένα καλοκαιρινό βράδυ, καθώς το αυστηρό ελληνικό ύφος που προάγει, τα χρόνια εμπειρίας της ομάδας πίσω από αυτό, η φιλική και σωστή εξυπηρέτηση, αλλά και ο άνετος εσωτερικός του χώρος, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα λιγότερο από το να το θέσουν στην κορυφή. Ίσως και αυτοί να είναι οι κύριοι λόγοι, που μόνο λίγοι το αποκαλούν Οla Eλληνικά, ενώ οι περισσότεροι αναφέρονται σε αυτό ως ‘Ναό’. Από τις πρώτες κιόλας μέρες της λειτουργίας του, γνώρισε τεράστια επιτυχία, και έγινε αυτόματα ένα απόλυτο hotspot του καλοκαιριού και must επιλογή για σίγουρη διασκέδαση.
 

Το Οla Eλληνικά summer, είναι μία σταθερή αξία της νυχτερινής διασκέδασης, που μένει ‘αλώβητη’ μέσα στο πέρασμα των χρόνων, καθώς είναι ο ορισμός του ρητού ‘η συνήθεια που έγινε λατρεία’. Πλήρως ανακαινισμένο, μονοπωλεί το καλοκαιρινό μας ενδιαφέρον ξανά, με θετική ενέργεια και πολλές εκπλήξεις. Το μυστικό της επιτυχίας του, είναι η απόλυτη ελληνική διασκέδαση που υπόσχεται και πραγματοποιεί, και το θέτει στο επίκεντρο της αθηναϊκής διασκέδασης. Έτσι, ο αγαπημένος μας ‘Ναός’, είναι και αυτή την θερινή σεζόν στο ‘εξοχικό’ του, στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, για να κάνει τα ζεστά βράδια του καλοκαιριού μας, ακόμα πιο καυτά.

OLA Ελληνικά Athens
Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 235, Νέα Σμύρνη, Αθήνα
OLA Ελληνικά Summer
Λεωφ. Ποσειδώνος 26, Ελληνικό


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου