Σελίδες

Akanthus Club

AKANθUS CLUBΤο Αkanthus, είναι ένα μαγαζί ταυτόσημο με την λέξη καλοκαίρι, καθώς σε οποιονδήποτε χώρο και αν στεγάστηκε, είχε δημιουργήσει ένα μόνιμο κοινό, που το καθιέρωσε ως ένα απόλυτο alla day bar. Τα συστατικά της επιτυχίας του είναι πολλά, με κυριότερο ίσως την εξαιρετική και έμπειρη ομάδα συνεργατών, που δημιούργησαν ένα μαγαζί, που ανταποκρινόταν απόλυτα στην εποχή και στις προτιμήσεις του κόσμου.Για πολλά χρόνια βρισκόταν στην Γλυφάδα, στο συγκρότημα Balux, ανήκε στον όμιλο Παπαθεοχάρη, και ήταν το απόλυτο meetpoint όλης της Αθήνας. Μετά λοιπόν από μια εξαιρετική 9ετία, το Akanthus summer, μεταφέρθηκε στην Ακτή Αλίμου, και καταφέρνει να συνδιάσει τα πάντα, από ξαπλώστρες καφέ και φαγητό, μέχρι ποτό, κοκτέιλ και φυσικά live clubbing μαζί με μοναδικά πάρτυ. Δεν είναι μυστικό πως και η χειμερινή του βερσιόν μαγνητίζει τα βλέμματα με το Αkanthus Gazoo, να είναι ένας από τους κύριους λόγους που το Γκάζι, είναι το μεγαλύτερο hotspot της νυχτερινής Αθήνας.
Το Γκάζι, είναι ένα από τα μεγαλύτερα meetpoint της πόλης, και το Ακάνθους Χειμερινό Γκάζι, είναι από τους πιο σημαντικούς λόγους για να το επισκεφτείς. Αυτόν τον χειμώνα στην περιοχή όπου χτυπάει η καρδιά της διασκέδασης, το Γκάζι, λοιπόν, στεγάστηκε ένα μαγαζί που μονοπώλησε το ενδιαφέρον της αθηναικής νύχτας, το Ακάνθους Gazoo. Το διάσημο κλαμπ, πρωταγωνίστησε στη συνείδηση του κόσμου, και με το winter edition του, έκλεψε τις εντυπώσεις. Μετά το πέρας της καλοκαιρινής περιόδου λοιπόν, το Gazoo θα επιστρέψει στην χειμερινή του βερσιόν, και θα γίνει για ακόμα μια φορά ένα σπουδαίο hotspot.


Οι ιθύνοντες του μαγαζιού, έχουν επενδύσει σε έναν πολύ εντυπωσιακό χώρο στην καρδιά του Κέντρου, με τα vibes να δυναμώνουν, τα ποτά να ρέουν, και τους καλύτερους dj's της πόλης να παίρνουν την θέση τους, βάζοντας φωτιά μέσα από τα decks του. To Akanthus Gazoo, έρχεται να προκαλέσει ξανά πανικό στα βράδια μας, και να χριστεί για ακόμα μια φορά, ως ένα από τα καλύτερα winter club της Αθήνας, μονοπωλώντας την διασκέδαση μας.

Akanthus Night Club
Πειραιώς 102, Γκάζι, Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου