Σελίδες

Club 22

CLUB 22
 
 
Tο Club 22 αποτελεί σημείο αναφοράς στην νυχτερινή διασκέδαση στην πρωτεύουσα, για τα τελευταία χρόνια. Ο φιλόξενος και ειδικά διαμορφωμένος χώρος του βρίσκεται στην οδό Βουλιαγμένης 22, σε ένα σημείο όπου έχουν φιλοξενηθεί τα μεγαλύτερα clubs της Αθήνας. Το εν λόγω μαγαζί, θεωρείται πλέον, ως ένα από τα κορυφαία μπουζούκια, όντας δικαίως, μια από τις πιο σύγχρονες και αναγνωρισμένες πίστες της Αθήνας που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ύστερα από πολλές ανακαινίσεις έχει μετατραπεί πλέον σε ένα υπερσύγχρονο νυχτερινό κέντρο, με έμφαση στη λειτουργικότητα, συνδυαστικά όμως με εξαιρετική διακόσμηση. Τα τελευταία χρόνια, επιστρατεύει σταθερά στην πρώτη γραμμή, τον μόνιμο πλέον μουσικό του leader, Πάνο Κιάμο, ο οποίος έχει καταφέρει να πάει τους όρους γλέντι και κέφι, ένα βήμα παραπέρα.

Ο Πάνος Κιάμος, συνδέεται άρρηκτα με το Club 22, αφού μέσω της σκηνής του, μας έχει χαρίσει αξέχαστες στιγμές διασκέδασης που προάγουν το γνήσιο και αυθεντικό κέφι, σε όλο του το μεγαλείο. Ο ίδιος, δεν αρνήθηκε ποτέ τον όρο του διασκεδαστή, αφού έμεινε πιστός στο λαϊκό ύφος και τραγούδι, που τόσο αγαπάει να ερμηνεύει, ένα είδος που τον ανέδειξε, και τον έθεσε τόσο ψηλά. Το υπηρετεί πιστά όλα τα χρόνια της πορείας του, και δημιουργεί ένα πρόγραμμα που θέτει έναν και μόνο στόχο. Να φτάσει το κέφι και την διάθεση στο ζενίθ τους, και να κάνει όλη την πόλη να τραγουδάει και να χορεύει υπό τους ρυθμούς του, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το πρόγραμμα του κινείται άψογα από τα γνωστά άκρως ξεσηκωτικά κομμάτια του, όπως το πολύ αγαπημένο 'Φωτιά με φωτιά, μέχρι και τις πιο αισθαντικές μπαλάντες που απογειώνουν κάθε συναίσθημα, όπως το ' Αυτός σου πάει΄, το 'Κάτσε και μέτρα', και πληθώρα άλλων.

Ομολογουμένως, το Club 22 έχει καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα hotspots της πόλης, και ο κόσμος που το επιλέγει για την διασκέδαση του αυξάνεται συνεχώς. Έτσι, δεν θα μπορούσε να λείπει από τον χάρτη της νυχτερινής ψυχαγωγίας, και για αυτό μετά το πέρας της καλοκαιρινής περιόδου, ο μοναδικός Πάνος Κιάμος, επιστρέφει στην βάση του, για να προκαλέσει τον χαμό που μόνο εκείνος ξέρει να κάνει
CLUB 22
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 22, Αθήνα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου