Σελίδες

Έναστον / Σημείο G (2017-2018)

ΈΝΑΣΤΡΟΝ / ΣΗΜΕΙΟ G (2017-2018)Το Έναστρον Σημείο G, είναι ένα μέρος πολύ μεγάλης χωρητικότητας, με εξαιρετική διακόσμηση και αισθητική, και δεν είναι μυστικό πως αποτελεί ένα από τα καλύτερα μπουζούκια της πόλης. Από την σκηνή του έχουν περάσει τα σπουδαιότερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, απογειώνοντας την και χρίζοντας το εν λόγω μαγαζί ως έναν κορυφαίο προορισμό για την διασκέδαση μας. Η υπερσύγχρονη δομική του σύσταση, με αμφιθεατρική σκηνή και υπερυψωμένα διαζώματα, επιτρέπει στον κάθε πελάτη σε όποιο μέρος του μαγαζιού και αν κάθεται, να απολαμβάνει όπου και αν κάθεται, να απολαμβάνει με άρτιο τρόπο το πρόγραμμα του μοναδικού Έναστρον. Για αυτή την χειμερινή σεζόν, η εξαιρετική αυτή νυχτερινή σκηνή τοποθετεί στην πρωταγωνίστρια γραμμή δύο από τα πιο σπουδαία ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, δύο λαικούς τραγουδιστές που έχουν σημαδέψει τα μουσικά και νυχτερινά δρώμενα της χώρας, τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Πάολα.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι αναμφίβολα, ένας κορυφαίος ερμηνευτής, όπου με τα εξαιρετικά επιτυχημένα τραγούδια του, έχει απογειώσει όλες τις αισθήσεις μας, σαγηνεύοντας κάθε φορά το συνεχώς αυξανόμενο κοινό του. Ανατρεπτικός, ιδιαίτερος αλλά πάνω από όλα πολύ ταλαντούχος, ο Γιώργος Μαζωνάκης γίνεται ευρέως γνωστός με το πολύ αγαπημένο μέχρι σήμερα, ‘Με τα μάτια να το λες', και προκαλεί ταραχή στα νυχτερινά δρώμενα δηλώνοντας πως ήρθε για να μείνει, όπως φυσικά και έκανε. Μαζί με τον σπουδαίο λαικό ερμηνευτή θα βρίσκεται, μία από τις κορυφαίες λαικές τραγουδίστριες, Πάολα, η οποία με την εκρηκτική της παρουσία, και το γνήσιο μέταλλο της φωνής της, έχει δημιουργήσει το δικό της ρεύμα στα νυχτερινά δεδομένα. Στο Έναστρον ο Γιωργος Μαζωνάκης, η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος έρχονται να βάλουν φωτιά στα μπουζούκια της Αθήνας στο Γκάζι.
Οι επιτυχημένες συνεργασίες της, και τα αναρίθμητα κομμάτια που αγαπήθηκαν αυτόματα από τον κόσμο, είναι απλά μια πολύ μικρή περιγραφή αυτής της σπουδαίας λαϊκής φωνής, που έχει αγαπηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από τον κόσμο, ο οποίος καθιστά όποιο μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται κατάμεστο. 

Έτσι, η χειμερινή σεζόν 2017-2018 στην φαντασμαγορική σκηνή του Έναστρον, μας επιφυλάσσει ένα μαγικό μουσικό 'πάντρεμα', μια ανατρεπτική συνεργασία που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της νυχτερινής Αθήνας. Άλλωστε, ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σε μοναδικά live performances δια χειρός, Μαζωνάκη, Πάολας, Ρόκκου;

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και το αθηναικό κοινό αδημονεί για να γεμίσουν οι χειμερινές του νύχτες με το πιο όμορφο μουσικό φόντο

Έναστρον / Σημείο G
Γιώργος Μαζωνάκης - Πάολα - Στέλιος Ρόκκος

Έναστρον / Σημείο G project
Πειραιώς 178, Ταύρος, Αθήνα
Για Κρατήσεις https://goout.gr/mpouzoukia-pistes/enastron-simio-g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου