Σελίδες

Akanthus Club (2017-2018)

AKANΘUS CLUB (2017-2018)



Το Akanthus club, είναι ένα μοναδικό μαγαζί που γνωρίζει επιτυχία ανεξαρτήτως εποχής καθώς συντροφεύει τις μέρες μας και στην χειμερινή βερσιόν του στο Γκάζι, αλλά και στην καλοκαιρινή του στον Άλιμο. Ουσιαστικά όμως είναι ένα μαγαζί ταυτόσημο με την λέξη καλοκαίρι, καθώς σε οποιονδήποτε χώρο και αν στεγάστηκε, κατάφερε να χτίσει ένα μόνιμο κοινό, που το καθιέρωσε ως ένα απόλυτο all day bar-restaurant. Ένα από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας του είναι η εξαιρετική και έμπειρη ομάδα συνεργατών, που δημιούργησαν ένα μαγαζί, που ανταποκρινόταν απόλυτα στην εποχή και στις προτιμήσεις του κόσμου καθώς τις κάλυψε όλες.

Το Akanthus summer, κατάφερε να συνδυάσει τα πάντα, από ξαπλώστρες καφέ και φαγητό, μέχρι κοκτέιλ και μοναδικά events που μονοπώλησαν τα θερινά μας βράδια για ακόμα μια σεζόν, χρίζοντας την Ακτή Αλίμου ως ένα από τα μεγαλύτερα καλοκαιρινά hotspots. Έχει καθιερωθεί στην συνείδηση όλων ως η must επιλογή της θερινής περιόδου, και δίνει στον καθένα την δυνατότητα να κάνει την πιο όμορφη απόδραση από την καθημερινότητα της πόλης.

Φυσικά, και η χειμερινή του βερσιόν αποτελεί ένα τεράστιο meetpoint της πόλης, με το Γκάζι, να είναι ένα από τα μεγαλύτερα meetpoint της πόλης, και το Ακάνθους Γκάζι, ένας από τους κύριους προορισμούς για να απογειώσουμε την διασκέδαση μας. Οι ιθύνοντες του μαγαζιού, έχουν επενδύσει σε έναν πολύ εντυπωσιακό χώρο στην καρδιά του Κέντρου με τον κόσμο να το επιλέγει συνεχώς.

Το διάσημο club λοιπόν θα πρωταγωνιστήσει και αυτή την σεζόν στη συνείδηση του αθηναικού κοινού, μαγνητίζοντας τα βλέμματα, με τα top vibes της πόλης και τους καλύτερους dj's να παίζουν κύριο ρόλο στα εβδομαδιαία events που θα λαμβάνουν χώρα εκεί και αυτή την χειμερινή σεζόν.
Μετά το πέρας της καλοκαιρινής περιόδου λοιπόν, το Ακάνθους επιστρέφει στην χειμερινή του βάση για να μονοπωλήσει για ακόμα μια χρονιά το νυχτερινό μας ενδιαφέρον και να χριστεί ως ο απόλυτος προορισμός και να ζεστάνει με τον πιο όμορφο τρόπο τα χειμερινά μας βράδια.


 Akanthus Night Club
Πειραιώς 102, Γκάζι, Αθήνα
 Akanthus Summer Club
Λεωφόρος Ποσειδώνος, Καλαμάκι, Άλιμος, Αττική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου