Σελίδες

Φωταέριο (2017-2018)

ΦΩΤΑΕΡΙΟ (2017-2018)Το Φωταέριο στο Γκάζι, είναι ένα από τα σπουδαιότερα νυχτερινά κέντρα της πόλης, και παρότι διανύει μόλις την τέταρτη χρονιά του στα νυχτερινά δεδομένα, έχει καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα meetpoints της Αθήνας με όλη την Αθήνα να το επιλέγει φανατικά για την διασκέδαση της, αφού είναι ένας χώρος που πάντα επιλέγει να πλαισιώνει τα μουσικά του προγράμματα με ανατρεπτικές συνεργασίες που μαγνητίζουν τα βλέμματα και κερδίζουν όλες τις εντυπώσεις. Εδρεύει εκεί που χτυπάει καλύτερα η καρδιά της διασκέδασης, στο Γκάζι, και πιο συγκεκριμένα στην Πειραιώς 102, φιλοξενώντας στην σκηνή του τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και όντας άξια στην κορυφή της λίστας των προτιμήσεων του κόσμου, με τα βλέμματα να μαγνητίζονται, και τις αισθήσεις να σαγηνεύονται. Επιλέγει πάντα, να θέσει στην πρώτη γραμμή του μουσικού του προγράμματος ανατρεπτικές συνεργασίες, και έτσι καταφέρνει πάντα να γίνεται πολύ μεγάλος δέκτης αγάπης και αποδοχής από τον κόσμο. Για την ερχόμενη χειμερινή σεζόν οι ιθύνοντες του Φωταερίου τοποθετούν στην πρωταγωνίστρια γραμμή του τον εξαιρετικό λαικό τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο, και τον εκρηκτικό Ηλία Βρεττό.

Είναι αναμφίβολα 'Το καλύτερο παιδί' του ελληνικού πενταγράμμου, και αυτό γίνεται αμέσως αντιληπτό, από την ασύλληπτη κοσμοσυρροή που επικρατεί σε κάθε του εμφάνιση. Η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του είναι μοναδική, και φυσικά άκρως δικαιολογημένη. Το Φωταέριο με τον Γιάννη Πλούταρχο φέτος, αποτελεί έναν συνδιασμό νυχτερινού κέντρου και ενός καλλιτέχνη που μέσα από τα αναρίθμητα τραγούδια του, έχει καταφέρει να αγγίξει τις καρδιές όλων, και να οδηγήσει τα συναισθήματα μας στο απόγειο τους. Το όνομα του δεν έχει ταυτιστεί τυχαία με το ερωτικό τραγούδι, αφού η λυγματική και αισθαντική φωνή του, είναι ικανή να μαγνητίσει και να σαγηνεύσει κάθε αίσθηση.
Ο Ηλίας Βρεττός, είναι ένας καλλιτέχνης φαινόμενο, καθώς μέσα σε λίγα χρόνια έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, και η αυτό που εκπέμπει πάνω στην σκηνή, δύσκολα μπορεί να χωρέσει μέσα σε λίγες λέξεις. Κάθε live του είναι μοναδικό, και γνωρίζει καλά πως να φτάνει το κέφι στο κόκκινο, και να μας κάνει κυριολεκτικά να πετάξουμε ψηλά, όπως λέει και η μεγάλη του επιτυχία του που τον έκανε ευρέως γνωστό. Έτσι την ερχόμενη χειμερινή σεζόν ο εξαιρετικός Ηλίας Βρεττός ενώνει τις δυνάμεις του με έναν από τους καλύτερους λαικούς τραγουδιστές της χώρας μας, Γιάννη Πλούταρχο, προκαλώντας ήδη ταραχή στην νυχτερινή Αθήνα, με το κέντρο Φωταέριο να διεκδικεί πολύ σοβαρά την υποψηφιότητα για τον νούμερο ένα προορισμό μας.
Φωταέριο
Γιάννης Πλούταρχος - Ηλίας Βρεττός
μαζί τους οι
Kings
 
Φωταέριο
Πειραιώς 102, Γκάζι, Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου