Σελίδες

Έναστρον / Σημείο G (2016-2017)

ΈΝΑΣΤΡΟΝ / ΣΗΜΕΙΟ G (2016-2017)
O φετινός χειμώνας είχε την υπογραφή του “Έναστρον αφού οι live εμφανίσεις του Βασίλη Καρρά και Γιώργου Μαζωνάκη, έγραψαν ιστορία στα νυχτερινά δρώμενα. Αποτέλεσε μία συνεργασία δύο μεγαθήριων της νυχτερινής διασκέδασης, με δύο τόσο σπουδαίους ερμηνευτές να ενώνουν τις φωνές τους, συντελώντας στην δημιουργία ενός από τα καλύτερα σχήματα της περασμένης σεζόν. Ήταν ξεκάθαρα η χρυσή συνταγή της ψυχαγωγίας αφού όλη η πόλη, πέρασε από εκεί, και κανένας δεν έμεινε ασυγκίνητος, με τον χώρο να είναι σε κάθε μέρα λειτουργίας του κατάμεστος. Το Εναστρον, επένδυσε σε δύο ονόματα-σταθμό για την μουσική σκηνή της Ελλάδας, και ο λόφος φυσικά για τον Βασίλη Καρρά και τον Γιώργο Μαζωνάκη, όπου ο δεύτερος θα ξαναπάρει το μουσικό τιμόνι του μαγαζιού, και για την ερχόμενη χειμερινή σεζόν. Βρίσκεται εκεί που χτυπάει καλύτερα η καρδιά της διασκέδασης, στο Γκάζι, και πιο συγκεκριμένα, στην Πειραιώς 178.


Το Έναστρον Σημείο G, είναι ένα μέρος πολύ μεγάλης χωρητικότητας, με εξαιρετική διακόσμηση και αισθητική, όντας ξεκάθαρα από τα καλύτερα μπουζούκια της πόλης. Είναι ένα μέρος όπου στην σκηνή του έχουν περάσει τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, και έχουν θέσει τα δικά τους δεδομένα στα νυχτερινά δρώμενα. Είναι ένας  χώρος με υπερσύγχρονη δομική σύσταση,  αμφιθεατρική σκηνή και υπερυψωμένα διαζώματα, που επιτρέπουν στον καθένα όπου και αν κάθεται, να απολαμβάνει με τον καλύτερο τρόπο τον πρόγραμμα του μαγαζιού. Είναι αναμφίβολα, ένα μαγαζί που προάγει την γνήσια αυθεντική διασκέδαση, και με την περσινή συνεργασία που συντάραξε την σκηνή του, με  τον Βασίλη Καρρά και τον Γιώργο Μαζωνάκη, να προκαλούν τον απόλυτο πανικό στην Πειραιώς.

Την ερχόμενη χειμερινή σεζόν, του 2016-2017, η διασκέδαση και το κέφι θα βρουν την μόνιμη στέγη τους, στο Έναστρον, όπου ο μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης, θα δημιουργήσει τον απόλυτο πανικό στα νυχτερινά δεδομένα. Ο ίδιος, εξαιρετικά ανατρεπτικός, και άκρως ιδιαίτερος έγινε ευρέως γνωστός με το κομμάτι του 'Με τα μάτια να το λες', το οποίο ακούγεται μέχρι και σήμερα, και προκαλεί χαμό στα νυχτερινά μαγαζιά. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, βρίσκεται δικαίως στην κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου, και η μοναδική του ενέργεια πάνω στο stage κάθε φορά, τον έχει χρίσει ως έναν από τους καλύτερους 'διασκεδαστές' των νυχτερινών δεδομένων. Έτσι, έρχεται την χειμερινή σεζόν, του 2016-2017, να προκαλέσει τον απόλυτο πανικό από την σκηνή του 'Εναστρον, με τα μοναδικά τραγούδια του, και το απίστευτο γκελ του με τον κόσμο, ο οποίος τον αποθεώνει και τον ακολουθεί πιστά σε κάθε του εμφάνιση, αφού επιβεβαιώνει πως στην διασκέδαση και στο κέφι, δεν υπάρχει 'Τέρμα'.

Έναστρον / Σημείο G project
Πειραιώς 178, Ταύρος, Αθήνα
Για Κρατήσεις http://goout.gr/mpouzoukia-pistes/enastron-simio-g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου