Σελίδες

Frangelico - Γιαννιάς, Παπαδοπούλου, Αρσενίου

FrangelicoΕίναι γεγονός ότι το Frangelico, έχει χαρακτηριστεί από τους πιστούς θαμώνες της νύχτας ως ο απόλυτος ναός της νυχτερινής διασκέδασης. Μετρά χρόνια παρουσίας στην Αθήνα και είναι από τα λίγα κέντρα που είναι κοντά μας περισσότερες βραδιές από το σύνηθες πρόγραμμα των υπόλοιπων μαγαζιών, πράγμα καθόλου τυχαίο. Το κέφι και η διασκέδαση έχουν βρει την στέγη τους στην Λεωφόρο Ποσειδώνος 35 τα τελευταία χρόνια , καθώς το μαγαζί γεμίζει κάθε τετραγωνικό του μέτρο κάθε βράδυ λειτουργίας του. Τα ηνία του μαγαζιού, για την καλοκαιρινή σεζόν,  παίρνει ένας παλιός γνώριμος, και ο λόγος φυσικά για τον μοναδικό Γιώργο Γιαννιά. Ο ίδιος, το 2008, βρισκόταν στο τιμόνι του Frangelico μαζί με τον Αντρέα Στάμο, και όπως φάνηκε η σκηνή και η αύρα του μαγαζιού , του ταίριαξαν απόλυτα. Αυτό το αποδεικνύει το γεγονός ότι εντός ολίγων ημερών, θα κάνει επανεμφάνιση στον ναό της διασκέδασης και θα αποτελέσει την απόλυτη εγγύηση για τα επερχόμενα βράδια της άνοιξης.


Ο Γιώργος Γιαννιάς, έχει ξεκινήσει το μουσικό του ταξίδι από τα τέλη της δεκαετίας του 90, σε αθηναικές σκηνές, όντας στο πλευρό πολύ σπουδαίων καλλιτεχνών. Αυτό τον βοήθησε να αναπτύξει το μουσικό του γονίδιο, και να χριστεί ως ένας από τους μεγαλύτερους εκπροσώπους του ερωτικού κυρίως τραγουδιού στην Ελλάδα. Οι συνεργασίες του, σε όλη την διάρκεια της πορείας του, είναι αναρίθμητες και έχουν στεφθεί με ιδιαίτερη επιτυχία. Από τα πρώτα του κιόλας βήματα, τον εμπιστεύθηκαν μεγάλοι τραγουδοποιοί, και του χάρισαν εξαιρετικά κομμάτια, που τον έθεσαν αυτόματα στην κορυφή. Ο Ροδίτης καλλιτέχνης, δεν επαναπαύεται ποτέ, καθώς η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη, με τον ίδιο να μένει ταπεινός και να έχει ως όπλα του για την κορυφή, το ερωτικό μέταλλο της φωνής του, και την αμείωτη επιδίωξη του, να φτάνει όλα τα συναισθήματα του κόσμου που τον απολαμβάνει, στο ζενίθ τους. ‘Θα μου περάσει’, Αυτό μου φταίει’, και φυσικά το καινούργιο του τραγούδι ‘Τόσες νύχτες’  έχουν αποτελέσει κάποιες από τις πιο αγαπητές μπαλάντες του κόσμου, χωρίς να μένουν στάσιμες σε μια παροδική επιτυχία.


Στο πλευρό του Γιώργου Γιαννιά και με οδηγό την άψογη καθοδήγηση του, ο Σάκης Αρσενίου  εμφανίζεται και εκείνος αυτή την άνοιξη στην πίστα του Frangelico. Από την στιγμή που αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Αθήνα, φάνηκε ότι ήρθε στην νύχτα για να μείνει. Παρέμεινε για πολλά χρόνια στο ίδιο μαγαζι καθώς απέκτησε την απόλυτη χημεία με τον χώρο και τον κόσμο , και δημιούργησε γύρω από την παρουσία του φανατικό κοινό.

Μια γνήσια γυναικεία λαϊκή φωνή, έρχεται να προστεθεί δυναμικά, στο ενεργητικό του Frangelico, και σε αυτό το μοναδικό ουσιαστικά καλοκαιρινό σχήμα που έχει συναρπάσει και  μονοπωλήσει τα θερινά μας βράδια. Ποια θα μπορούσε να ταιριάξει καλύτερα λοιπόν, από την εξαιρετική Λένα Παπαδοπούλου, με το καθαρόαιμο λαικό μέταλλο της φωνής της. Έτσι, Ο Γιώργος Γιαννιάς με την  μεγάλη εμπειρία του στην αθηναική νύχτα, και έχοντας στο πλευρό του μια εξαιρετική ομάδα, ένα είναι σίγουρο. Ότι, αυτά τα πολύ δυνατά ονόματα στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, συνεχίζουν να  απογειώνουν το κέφι στο Frangelico κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, και ορίζουν την πυξίδα της απόλυτης διασκέδασης, στην Λεωφόρο Ποσειδώνος 35

Frangelico
Λεωφόρος Ποσειδώνος 35, Καλαμάκι, Αθήνα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου