Σελίδες

Lohan Club Athens

LOHAN clubTo Lohan club, ήρθε για να θέσει τα δικά του δεδομένα, στα νυχτερινά αθηναϊκά δρώμενα, με τους ιθύνοντες και όλη την ομάδα, να τον έχουν βοηθήσει να χριστεί ως ένα από τα σπουδαιότερα club της Αθήνας. Είναι αναμφίβολα, στην κορυφή με τις must επιλογές μας για κάθε χειμώνα, αφού κακά τα ψέματα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα χειμερινά στέκια της πρωτεύουσας. Εδρεύει εκεί που χτυπάει με τον καλύτερο τρόπο η καρδιά της νυχτερινής διασκέδασης, στο Γκάζι, και πιο συγκεκριμένα στην Ιερά Οδό. Με τα μοναδικά events του, αλλά και τα special surprises που λαμβάνουν χώρα εκεί, έλκει τα βλέμματα όλης της πόλης, όπου το επισκέπτεται φανατικά. Ο προκάτοχος του, Dream City, αποτέλεσε ένα ιστορικό μαγαζί για την Αθήνα, αφού δεν υπήρχε κάποιος που να μην το επισκέφτηκε έστω και μια φορά, με το lohan να συνεχίζει την δόξα του αμείωτη.

Το Lohan club, είναι ένα μέρος άκρως επιβλητικό με μεγάλη χωρητικότητα που επιτρέπει σε όλη την Αθήνα να το χρίσει έναν ναό της διασκέδασης για την χειμερινή σεζόν, και όχι άδικα φυσικά, αφού ανήκει στην κατηγορία των υπερ-clubs της πόλης. Η δομική του σύσταση μαζί με τους υπερσύγχρονους φωτισμούς του, πληροί τις προδιαγραφές να στεγάσει άκρως φαντασμαγορικά shows, όπως άλλωστε και κάνει. Επιπρόσθετα, διαθέτει και ένα υπέροχο εστιατόριο με ένα μενού από τους top executive chef της Αθήνας. Τα πάντα είναι ιδιαίτερα προσεγμένα και καλόγουστα, αφού ο χώρος είναι άρτια διαμορφωμένος, και πολύ άνετος, με μια φιλική και θετική αύρα να κυριαρχεί διάχυτη και αβίαστα σε όλο το μαγαζί.


Κάθε νύχτα στο Lohan club, είναι ένα non stop party, με τα μεγαλύτερα events που πέρασαν ποτέ από τα νυχτερινά δρώμενα, αφού το εν λόγω μαγαζί, έχει στεγάσει εξαιρετικά events, όπως το μοναδικό Massive story, όπου οι λάτρεις της edm-house μουσικής, κατέστησαν το μαγαζί κατάμεστο. Οι μουσικοί leaders του project ήταν οι διεθνούς φήμης μουσικοί παραγωγοί, Sick Individuals. Η απάντηση λοιπόν στην πιο σωστή έννοια του clubbing για την χειμερινή περίοδο, ήταν αναμφίβολα το Lohan club, το οποίο μετά το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου, θα επιστρέψει στα νυχτερινά αθηναϊκά δεδομένα, για να χαράξει για ακόμα μια φορά, τον απόλυτο μονόδρομο της διασκέδασης.

Lohan Athens club
Ιερά Οδός 30-32, Κεραμεικός, Αθήνα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου