Σελίδες

Fantasia Live (2017-2018)


Fantasia Live (2017-2018)
 


Το Fantasia live, είναι ομολογουμένως ένα από τα καλύτερα μπουζούκια της Αθήνας, αφού προάγει την απόλυτη ελληνική διασκέδαση. Αποτελεί μια εγγύηση για την νυχτερινή ψυχαγωγία, και οι θαμώνες που το επιλέγουν, είναι πιστοί και αυξάνονται συνεχώς. Είναι γνωστό πως είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος να πας μέχρι την Παραλιακή, αφού το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει στον ύψιστο βαθμό. Μπορεί να μην μετράει πολλά χρόνια λειτουργίας στα νυχτερινά δρώμενα, αλλά αυτό δεν το εμπόδισε, από το γεγονός να χριστεί ως ένα από τα απόλυτα hotspots, που εκπροσωπεί την αυθεντική διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το Fantasia live μπουζούκια είναι ένα από τα πιο καλόγουστα μαγαζιά με την ενέργεια και την ατμόσφαιρα του να προσδίδουν μια απόλυτη οικεία διάθεση. Άξιος πρωταγωνιστής του Fantasia live για τα τελευταία χρόνια είναι το πιο 'γενναίο' παιδί της ελληνικής μουσικής σκηνής, Κωνσταντίνος Αργυρός όπου και για την ερχόμενη χειμερινή σεζόν θα μας υποδέχεται στην μοναδική σκηνή της Λεωφόρου Ποσειδώνος 5, έχοντας στο πλευρό του την εκρηκτική Ζόζεφιν και τους εξαιρετικούς Otherview.

Ο Κωσταντίνος Αργυρός, από την πρώτη φορά που μας συστήθηκε, κέρδισε αμέσως την προσοχή και το μετέπειτα μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου, λόγω της εξαιρετικής φωνής του, αλλά και του πολύ χαμηλού προφίλ που διατήρησε σε όλα τα χρόνια της πορείας του. Το φθινόπωρο του 2010, γίνεται σημείο σταθμός για την καριέρα του αφού κυκλοφορεί το τραγούδι του 'Είσαι ό,τι να 'ναι', με τον ίδιο να γίνεται ευρέως γνωστός, και όλον τον καλλιτεχνικό χώρο να συζητάει πλέον το όνομα του. Η συνέχεια δικαιώνει απόλυτα όσους τον εμπιστεύθηκαν με τα συνθετικά τους δημιουργήματα, αλλά και τον κόσμο που τον αγάπησε αστραπιαία, αφού απέδειξε αμέσως πως όντως είναι 'Παιδί γενναίο'.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ικανός να κινείται σε μεγάλη γκάμα κομματιών από όλα τα είδη, αφού το πρόγραμμα του περιλαμβάνει από ξεσηκωτικά χορευτικά κομμάτια, μέχρι μοναδικές μπαλάντες. Οι συνεργασίες που έχει κάνει είναι αρκετά σημαντικές, με τον ίδιο να έχει βρεθεί στις μεγαλύτερες νυχτερινές πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, παίρνοντας έτσι τα κατάλληλα εφόδια για να χριστεί στην κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου. Την περσινή σεζόν λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Αργυρός 'Τα κατάφερε', να μετατοπίσει όλο το ενδιαφέρον της νυχτερινής Αθήνας προς την Παραλιακή, την φετινή όμως έχει βάλει στόχο να κάνει όλον τον κόσμο να γυρίζει 'Ξημερώματα΄.

Fantasia Live
Κωνσταντίνος Αργυρός απο 1/9/2017
μαζί του οι
Otherview, Josephine, Mike, Κωνσταντίνος Κουφός, Ανδρομάχη, 719 band

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή

Fantasia Live
Λεωφόρος Ποσειδώνος 5, Ελληνικό


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου