Σελίδες

Teatro Music Hall (2016-2017)

TEATRO MUSIC HALL (2016-2017)To Τeatro αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και πιο αγαπητές νυχτερινές πίστες της πρωτεύουσας, αφού κάθε χειμερινή σεζόν μονοπωλεί τον ενδιαφέρον του κόσμου, ο οποίος το καθιστά κατάμεστο σε κάθε μέρα λειτουργίας του.Το μαγαζί αφού κράτησε κλειστές τις πόρτες του για ένα σεβαστό διάστημα, ως ένδειξη πένθους για τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη, επιστρέφει την χειμερινή σεζόν 2016-2017, επιστρατεύοντας δύο από τους τους σπουδαιότερους λαϊκούς τραγουδιστές της χώρας μας.
Ο λόγος φυσικά για την πολυαναμενόμενη συνεργασία της ερχόμενης σεζόν, για την μουσική συνύπαρξη δηλαδή του Βασίλη Καρρά  με τον Νότη Σφακιανάκη. Αποτελούν δύο καλλιτέχνες, με τα ονόματα τους και μόνο, να είναι η απόλυτη εγγύηση για να φτάσει το κέφι και η διασκέδαση στο ζενίθ τους. Με όπλα τους, τις εξαιρετικές και χαρακτηριστικές φωνές τους, τα σπουδαία ρεπερτόρια τους, και τα τεράστια φανατικά κοινά τους, που τους αποθεώνουν σε κάθε τους εμφάνιση, έρχονται στο Teatro music hall, με σκοπό να δημιουργήσουν τον απόλυτο μονόδρομο της νυχτερινής χειμερινής μας ψυχαγωγίας.Ο  Βασίλης Καρράς είναι ένα όνομα ύμνος στην νυχτερινή διασκέδαση, με συνεχώς ανοδική πορεία καθ' όλη την διάρκεια των σαράντα χρόνων που πρωτοκαθεδρεύει στα μουσικά δρώμενα της χώρας. Η χαρακτηριστική λαϊκή χροιά του, τα αναρίθμητα επιτυχημένα τραγούδια του, και το βαρύ μέταλλο της φωνής του, τον έχουν χρίσει, σύμφωνα με τους αμέτρητους θαυμαστές του ως τον άρχοντα της καψούρας. Ο ίδιος, επιστρέφει στην σκηνή του αγαπημένου του Teatro, με σκοπό να βάλει τον πήχη της διασκέδασης σε πρωτόγνωρα επίπεδα. Μαζί του θα βρίσκεται ένα όνομα έκπληξη, που έρχεται για να συμπληρώσει το πιο ανατρεπτικό και πολυσυζητημένο σχήμα της σεζόν 2016-2017, και αυτό δεν είναι άλλο από τον εξαιρετικό Νότη Σφακιανάκη. Ο Νότης, ή αλλιώς ο 'Άρχοντας', συνεργάζεται για πρώτη φορά με μια τόσο σπουδαία αντρική φωνή του ίδιου βεληνεκούς με το δικό του, και το αποτέλεσμα φαίνεται πως θα δικαιώσει και θα ξεπεράσει και τις πιο υψηλές προσδοκίες. Το αισθαντικό μέταλλο της φωνής του, σε συνδυασμό με τους υπέροχους συνεργάτες και δημιουργούς του, του έχουν χαρίσει μερικές από τις καλύτερες μπαλάντες που ακούστηκαν ποτέ, και έφτασαν όλα μας τα συναισθήματα στην κορύφωση τους.


Βασίλης Καρράς και Νότης Σφακιανάκης, θα αποτελέσουν αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα χειμερινά σχήματα του 2016-2017, και όπως φαίνεται, με δύο τόσο σπουδαίους καλλιτέχνες να κρατούν ο μουσικό τιμόνι,  το Teatro music hall, θα γίνει ο απόλυτος μονόδρομος της διασκέδασης μας για τον επερχόμενη χειμερινή περίοδο.

Teatro Music Hall
Λεωφόρος Ποσειδώνος 26-28, Αθήνα

Official FB Page

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου