Σελίδες

17 Μαρτίου 2016

Ποινή στον άνδρα που "έγδυσε" το Hollywood!!

Το σκάνδαλο που ονομάστηκε "The Fappening" και προξενήθηκε τον Αύγουστο του 2014 με θύματα μεγάλες στάρ του εξωτερικού για υποκλοπή και δημοσίευση προσωπικών τους στοιχείων στο διαδικτυο, έλαβε ποινή και έχει όνομα.

Ράιαν Κόλινς 36 ετών απο το Λάνκαστερ της Πενσιλβάνια, ο οποίος στην κατάθεση του, και μετά το κατηγορητήριο, παραδέχθηκε τις υποκλοπές στο διαδίκτυο κλέβοντας κωδικούς πρόσβασης με την μέθοδο phising σε 72 λογαρισμούς Gmail, περισσότερους απο 50 λογαριασμούς iCloud και για μη εξουσιοδοτημένη χρήση προστατευμένου ηλεκτρονικου υπολογιστή.

Θύματα αυτής της υπόθεσης η Τζένιφερ Λόρενς, η Λίντσεϊ Λόχαν, η Rihanna, η Κίμ Καρντάσιαν, η Κέιτ Άπτον, η Σκάρλετ Γιόχανσον που ειναι μόνο μερικά απο τα ονόματα που εκτέθηκαν στο συγκεκριμένο ηλεκτρονικό έγκλημα.

Ο Κόλινς αντιμετωπίζει τη μέγιστη ποινή φυλάκισης πέντε ετών, αλλά το πιο πιθανόν είναι να αφεθεί ελεύθερος μετά από φυλάκιση 18 μηνών καθώς η ομοσπονδιακή αστυνομία των Η.Π.Α μέχρι σήμερα δεν έχει βρει αποδείξεις ότι ο Κόλινς ήταν και ο άντρας που δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες και τα video τα οποία υπέκλεψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου