Σελίδες

23 Σεπτεμβρίου 2016

Χωρισμός ΣΟΚ στην Show Biz!!



Mπορεί να δήλωναν άκρως ερωτευμένοι, όμως τα φαινόμενα απατούν όπως και ο Γιώργος Σαμπάνης όπως λέγανε για πολύ καιρό οι κακές γλώσσες. Ο γνωστός και πολύ αγαπητός καλλιτέχνης και τραγουδοποιός, διατηρούσε για αρκετό διάστημα σχέση με το μοντέλο Άννα Πρέλεβιτς, όμως όπως όλα δείχνουν ο δεσμός τους σήμανε τέλος. Πολλοί βρέθηκαν να πούν πως ένα τρίτο πρόσωπο ήρθε να ταράξει την ζωή του ευτυχισμένου ζευγαριού, με τον Γιώργο Σαμπάνη να ερωτεύεται κεραυνοβόλα νεαρή Κύπρια ηθοποιό, όμως όπως αποδείχτηκε ο λόγος του χωρισμού ήταν άλλος.

Η Άννα Πρέλεβιτς, είχε εκφράσει κατά καιρούς την έντονη επιθυμία της, να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας. Δυστυχώς ο Γιώργος Σαμπάνης δεν ήταν σύμφωνος και έτοιμος για αυτό, αφού έχει θέσει ως προτεραιότητα του, την συνέχεια των εξαιρετικά επιτυχημένων εμφανίσεων του στο Acro club, και τον νέο του δίσκο που είναι στα σκαριά.

Η σύντροφος μην δείχνοντας κατανόηση για αυτό, συνέχισε τις πιέσεις, με αποτέλεσμα ο δημοφιλής και ταλαντούχος καλλιτέχνης να πει το οριστικό τέλος στην σχέση τους

πηγές: bold words
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου